Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Review: L'oreal Super Liner Silkissime - 601 Seductive Black

Γεια σας!

Το πρώτο review της χρονιάς θα είναι για το αδιάβροχο μολύβι ματίων της L'oreal  Super Liner Silkissime. Η απόχρωση που έχω εγώ είναι η 601 seductive black. 



Τι λέει η L'oreal:
THE 1ST* SILKY TEXTURE PENCIL
Silkissime glides like silk, for an ultra-soft and easy application and 24 hours of ultra black line perfection.

*From L'Oreal Paris
(ΤΟ 1ο* ΜΟΛΥΒΙ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑΣ ΥΦΗΣ
Το silkissime γράφει σαν μετάξι, για μια πολύ απαλή και εύκολη εφαρμογή και και για 24 ώρες κατάμαυρης τέλειας γραμμής. 

*Από την L'oreal Paris)

Τι λέω εγώ:
Είναι ένα προϊόν, που κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται. Είναι πάρα πολύ μαύρο, διαρκεί τουλάχιστον 12-14 ώρες(τόσες το έχω δοκιμάσει εγώ), δεν τρέχει καθόλου, είναι μαλακό μολύβι και γράφει πολύ εύκολα και στην εσωτερική γραμμή των βλεφαρίδων, αλλά και στην πάνω γραμμή σαν eyeliner. 






Το έχω χρησιμοποιήσει πολύ από τη στιγμή που το πήρα και με τους δύο τρόπους. Λατρεύω όμως περισσότερο την ευκολία που προσφέρει για τη γραμμή των πάνω βλεφαρίδων! Όποτε βιάζομαι, ή δεν έχω όρεξη να κάνω πολλά με το μακιγιάζ μου   χρησιμοποιώ αυτό αντί για το gel eyeliner μου, και δεν μου παίρνει ούτε ένα λεπτό! Και σε περίπτωση που μου ξεφύγει λίγο, παίνρω μια μπατονέτα τη βρέχω με το ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιώ (το νεράκι καθαρισμού micellaire για ευαίσθητές/ξηρές επιδερμίδες από L'oreal) και το λάθος διορθώνεται αμέσως! Στεγνώνει αρκετά γρήγορα, οπότε αν θέλετε να το "σβήσετε" ή αλλιώς να το "μουτζουρώσετε" θα πρέπει να κάνετε ένα-ένα το κάθε μάτι, έτσι ώστε να μπορείτε να το δουλέψετε.

Το μόνο αρνητικό που έχει το συγκεκριμένο μολύβι είναι ότι κάποιες φορές, όταν ξεβάφομαι κάνει "κομματάκια" και είναι λίγο ενοχλητικό! Αλλά ευτυχώς αυτό δεν συμβαίνει πάντα και δεν με έχει σταματήσει από το να το χρησιμοποιώ!

Σε γενικές γραμμές είναι ένα προϊόν που έχω ευχαριστηθεί και σίγουρα θα το ξαναγοράσω μόλις μου τελειώσει!

Να πω επίσης ότι τα βλέφαρα μου δεν είναι ιδιαίτερα λιπαρά, οπότε δεν είμαι σίγουρη για τη διάρκεια του σε πιο λιπαρά βλέφαρα από τα δικά μου.
Η τιμή του είναι γύρω στα 7,50€ στα Hondos Center, και απ'ότι έχω δει βγαίνει και σε καφέ απόχρωση.


Εσείς έχετε κάποιο αγαπημένο μολύβι ματιών; 

Φιλιά Κατερίνα

2 σχόλια: