Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Olay essentials smoothing face scrub review


Γεια σας,

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα scrub προσώπου από την Olay. Το συγκεκριμένο που έχω εγώ είναι από τη σειρά Olay essentials το smoothing face scrub και είναι για κανονικές/ξηρές επιδερμίδες.



Ξέρω ότι πολλές (όπως και εγώ αρχικά) σκέφτεστε ότι την Olay την επιλέγουν γυναίκες μεγαλύτερες σε ηλικία, πχ η μαμά, η θεία, η γιαγιά(γιατί όχι?), αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η σειρά αυτή δεν αναφέρει συγκεκριμένες ηλικίες στις οποίες απευθύνεται. Στο site της η Olay γράφει: «Η σειρά Olay Essentials περιλαμβάνει προϊόντα καθαρισμού, ενυδάτωσης και προστασίας, για μια επιδερμίδα που δείχνει όμορφη και υγιής κάθε μέρα.»




Το scrub αυτό προτείνεται και για καθημερινή χρήση, μiας και είναι αρκετά απαλό. Δεν έχει κανένα paraben, περιέχει μικροκόκκους οι οποίοι βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και ταυτόχρονα  καθαρίζει το πρόσωπο από ρύπους και υπολείμματα μακιγιάζ. Επίσης περιέχει μαλακτικά συστατικά, για να βοηθά στη βελτίωση της φυσικής υγρασίας. Το αποτέλεσμα που δίνει είναι καθαρή, λεία και όμορφη επιδερμίδα κάθε μέρα.




Η δική μου άποψη για αυτό το προϊόν, είναι ότι κάνει αυτά που λέει. Το χρησιμοποιώ είτε καθημερινά, είτε μέρα παρά μέρα, και νιώθω ότι έχει βοηθήσει αρκετά την επιδερμίδα μου. Κάθε φορά που το χρησιμοποιώ μου δίνει την αίσθηση της φρεσκάδας και καθαριότητας στο πρόσωπο μου, και προετοιμάζει την επιδερμίδα μου για την τονωτική λοσιόν και/ή την ενυδατική κρέμα που βάζω στη συνέχεια. Να τονίσω εδώ, ότι έχω μικτή προς ξηρή επιδερμίδα, οπότε δεν ξέρω πως επιδρά σε πιο λιπαρές επιδερμίδες
Το έχω αγοράσει ήδη τρεις φορές, και θα το ξαναγοράσω μόλις μου τελειώσει, γιατί πλέον είναι ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας μου.
Η τιμή του είναι στα 3.95€, αν και η Olay βγάζει ανά διαστήματα προσφορές 1+1 δώρο. Θα το βρείτε είτε στα Hondos Center, είτε στα περισσότερα σούπερμαρκετ.


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο scrub? Ποια είναι η γνώμη σας γι’αυτά?

Φιλιά Κατερίνα

8 σχόλια:

  1. πολυ ωραία τα προιντα της Olay , συμφωνω είναι πολυ καλα , εμένα μου την έμαθε η Πεθερα αυτη την εταιρεία πριν έρθει εδω στην Ελλάδα , την χρησιμοποιούσε στην αμερική .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι όντως είναι πολύ καλά, έχω δοκιμάσει κάποια ακόμη προϊόντα της, και μου άρεσαν αρκετά!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τέλειο όντως για καθημερινή χρήση..αν και που και που εγώ θέλω κάτι που να απολεπίζει την επιδερμίδα μου ακόμη περισσότερο!! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι που και που χρειαζόμαστε ένα προϊόν για λίγο πιο έντονα αποτελέσματα!:)

      Διαγραφή
  4. Κατερίνα μου έχω και εγώ κανονική/ξηρή επιδερμίδα και θα το δοκιμάσω!!!Είναι πολύ οικονομικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι πολύ οικονομικό! Ελπίζω να αρέσει και σε εσένα, γιατί για 'μενα είναι ένα από τα αγαπημένα μου!

      Διαγραφή
  5. Απίστευη τιμή για scrub.Χάρηκα πολυ που ειδα αυτο το post.Θα ειναι σίγουρα η επόμενη αγορά μου.Φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι πολύ καλή η τιμή του, και εγώ αρχικά γι'αυτό το λόγο το είχα πάρει, αλλά τελικά έγινε ένα από τα αγαπημένα μου! Ελπίζω να το ευχαριστηθείς! :)

      Διαγραφή